Matematik

a*x+12

25. oktober 2023 af Agbn - Niveau: B-niveau

Så langt så godt, nogen der gider at forklare hvordan man regner opg b ud?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2023 af mathon

                          \small \begin{array}{lllllll} \textbf{B)}\\&& f(x)=a\cdot x+12\\\\&& f(6)=0=a\cdot 6+12\\\\&& 0=a+2\\\\&& a=-2 \end{}


Skriv et svar til: a*x+12

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.