Matematik

Bestem V.

25. oktober 2023 af sot - Niveau: B-niveau

Hej 

Hvordan regner jeg viklen v ud? 

Jeg har vedhæftet opgave!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2023 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{b)}\\&\textup{Tangenth\ae ldning}\\& \textup{i (0,0):}\\&&f(x)=8\cdot 10^{-3}\cdot x^2-0.2x\\\\&& f{\, }'(x)=8\cdot 10^{-3}\cdot2x-0.2\\\\&& f{\, }'(0)=-0.2\\\\&& \tan(v)=-0.2\\\\&&v=\tan^{-1}\left ( \left | -0.2 \right | \right )=11.3\degree \end{}


Skriv et svar til: Bestem V.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.