Matematik

ligningsystemer

05. november 2023 af amanda000 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg har brug for hjælp til at løse denne opgave. Jeg ved at det ikke er en løsning men jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det. Håber i kan hjælpe mig. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2023 af jl9


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2023 af jl9

Forskellen mellem to partikulære løsninger er løsning til det tilsvarende homogene ligningssystem.

A \cdot v_p - A \cdot 2v_p=0 \Rightarrow A \cdot (v_p - 2v_p)=0

Det ville betyde at -vp er løsning til det homogene ligningssystem, og dermed at vp + (-vp) = 0 skulle være den fuldstændige løsning til det inhomogene ligningssystem.


Skriv et svar til: ligningsystemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.