Fysik

Elektronstråler

28. november 2023 af Lalode - Niveau: A-niveau

hej jeg sidder med denne formel, men jeg kan ikke finde ud af hvad e og E står for.

a=\frac{e*E}{m}


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2023 af mathon

\small \begin{array}{llllll} E\textup{ er den elektriske feltstyrke m\aa lt i }\frac{J}{C}\\\\ e\textup{ er elementarladningen.} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2023 af Eksperimentalfysikeren

Enheden for E er N/C (Newton pr Coulomb)= V/m (Volt pr meter)

e måles C (Coulomb)


Skriv et svar til: Elektronstråler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.