Matematik

Geogebra

03. december 2023 af Mathian - Niveau: C-niveau

Når jeg skriver dette regnestykke op på Geogebra, 10*sin(30), istedet for et resultat på 5, får jeg et resultat på 9,9. 


Svar #1
03. december 2023 af Mathian

er der nogen der ved hvordan jeg løser problemet. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2023 af ringstedLC

\begin{align*} \sin(30) &= -0.988 \\ \sin(30^{\circ}) &= 0.5 \end{align*}

Uden gradtegnet opfattes "30" som radianer.


Svar #3
04. december 2023 af Mathian

du er en konge


Skriv et svar til: Geogebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.