Matematik

Normalfordelingen

13. december 2023 af HA2004 - Niveau: A-niveau

Hvordan bestemmer man spredningen for hver af de tre normalfordelinger. Kan slet ikke finde ud af det.Jeg har vedhæftet opgaven. På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2023 af SuneChr


A:   Symmetri for x = 2 betyder, at μ = 2
B:   Symmetri for x = 2 betyder, at μ = 2
C:   Symmetri for x = 7 betyder, at μ = 7
Den smalleste kurve har lavest spredning:
A:   σ = 0,25
B:   σ = 0,75
C:  σ = 0,75 


Skriv et svar til: Normalfordelingen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.