Matematik

Differentialregning

26. december 2023 af ss15 - Niveau: B-niveau
Hej, er der nogen som kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. december 2023 af Sveppalyf (Slettet)

g(x) = 2x + 4

f(x) = ln(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. december 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. december 2023 af ringstedLC

\begin{align*} h(x) &= \textit{ydre}\bigl(\textit{indre}(x)\bigr) \\ &= f\bigl(g(x)\bigr) \\ h(x) &= \ln\bigl(2x+4\bigr) &&,\;x> -2 \end{align*}


Svar #4
26. december 2023 af ss15

Så hvad gør jeg, når jeg har fundet ydre, indre og dens funktion? Altså hvad skal jeg så bruge h(x) til?

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. december 2023 af mathon

 Når du har fundet ydre og indre funktion, er du færdig med a).


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.