Matematik

chokolade æg

16. februar kl. 17:54 af shain - Niveau: 9. klasse
Hej har en opgave omkring chokolade æg og grankogler.

Jeg går udefra at det er forholdet mellem chokolade mængden og grankogler jeg skal finde ud af.

1) Jeg regner rumfang ud af et æg

2) Jeg beregner vægten af et æg vha massefylde og rumfang

3) Dividere vægten af ægget med en grankogler finde antal af grankogler man skal spise.

Er det i den dur?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar kl. 19:00 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar kl. 19:01 af ringstedLC

Ja, i 2) dog: 

\begin{align*} m_{KS} &= {\color{Red} 0.23}\cdot R\cdot 1.34\,\textup{g/cm}^3 \end{align*}

og hvis du i 3) mener:

\begin{align*}m_{GK} &= \frac{80}{17}\;\textup{g} \\\textup{Antal}_{GK} &= \frac{m_{KS}}{m_{GK}} \end{align*}


Svar #3
16. februar kl. 19:30 af shain

Tak RingstedLC

Skriv et svar til: chokolade æg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.