Matematik

Bestem værdierne for konstanterne a og b

01. marts kl. 13:57 af KingJulien - Niveau: B-niveau

jeg har problemer med den her opgave og kunne godt bruge noget hjælp. der må bruges hjælpe midler


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts kl. 14:24 af Martin2Holte

Prøv at integrere funktionen og derefter indsætte værdierne for de 2 givne intervaller, så får du 2 ligninger som du kan løse for a) og b)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts kl. 19:37 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts kl. 19:38 af ringstedLC

Integralerne kunne ligge som på figuren.

Vedhæftet fil:_0.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts kl. 19:38 af ringstedLC

a) Konstanterne kan beregnes med geometri:

\begin{align*} A_{r\o d}=25 &= A_{rektangel}+A_{\triangle } \\ &= 4\cdot BC+4\cdot \tfrac{1}{2}\cdot h_{r\o d} \\ &= (...) \\ A_{gr\o n}=10 &= (...) \\\Rightarrow \left \{ a,b \right \} &= \left \{ ...\,,... \right \} \end{align*}

Det giver igen to ligninger med to ubekendte.


Skriv et svar til: Bestem værdierne for konstanterne a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.