Fysik

Permeabiliteten

09. marts kl. 17:18 af DoctorManhatten - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg kunne godt tænke mig at beregne permeabiliteten (μo) ud fra følgende sammenhæng.

εo = 1/(μo * c2) = e2/(2 * α * h * c) ⇒ μo = (2 * α * h)/(c * e2

εo er Vacuum electric permittivity

μo er som sagt permeabiliteten

c er lysets hastighed

h er Planck's konstant

e er the elementary charge

α er the fine structure constant

Men det mit egentlige spørgsmål går på i første omgang er om man kan udtrykke Planck's konstanten for en jævnstrømsmotor ud fra følgende.

h = m * r2 * ω

m er massen

r er afstanden 

ω er vinkelhastigheden eller vinkelfrekvensen.

Normalvis er Planck's konstanten lig med 

h = E/f


Skriv et svar til: Permeabiliteten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.