Matematik

stamfunktion

13. marts kl. 17:56 af Simlars - Niveau: A-niveau

har brug for hjælp til denne opgave

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts kl. 18:26 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts kl. 18:34 af ringstedLC

a)

\begin{align*} F(x) &= \int \!f(x)\,\mathrm{d}x=(...)+c &&\textup{formel (153) og (154)} \\F(x) &= (...)+c \\ F(1) &= 7 \quad\Rightarrow c=... \\ F(x) &= (...) \end{align*}


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.