Matematik

Hjælp mig((:

15. august 2024 af 1Eva1 - Niveau: 8. klasse

okay så jeg har ligget og surfet rundt på nættet i lang tid nu men der er ikke nogle bøljer nogen der kan hjælpe mig?

hvorfor er 1000/100 og 100*0,01 det samme

tak(:


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2024 af Eksperimentalfysikeren

Det er det ikke. 1/100 = 0,01, så denne del passer, men 1000 er ikke lig med 100.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2024 af ringstedLC

Bortset fra det; at dividere med 100 giver det samme som at gange med 0.01.

\begin{align*}\frac{a}{100} &= a\cdot 0.01 \\ a\cdot \frac{1}{100} &= a\cdot \frac{1}{100}\end{}


Skriv et svar til: Hjælp mig((:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.