Matematik

Nspire - Parabel

01. september kl. 08:41 af Simlars - Niveau: A-niveau

Hej har brug for hjælp til at løse denne opgave via nspire

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september kl. 10:57 af Anders521

#0 

a) Brug enten "Lineær regression (a+bx)" eller "Lineær regression (mx+b)

b) Brug funktionen "solve( )"


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september kl. 10:59 af ringstedLC

b)

\begin{align*} f(x) &= 2 \quad\Rightarrow x=\left\{\begin{matrix}x_1\\x_2\end{matrix}\right. \\ L &=|x_2-x_1|\end{}


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september kl. 17:15 af M2023


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september kl. 19:58 af mathon

                      \begin{array}{lllllll}\textbf{a)}\\& \textup{Define }f(x)=a\cdot x^2+b\cdot x+c\\\\& \textup{solve}\left\{\begin{matrix}0=f(0)\\7.2=f(2.2),&\;\left\{a,b,c\right \}\\ 0=f(4.4)\end{matrix}\right. \end{}


Skriv et svar til: Nspire - Parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.