Fysik

slutmasse

06. september kl. 11:50 af dennis13434 - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe med sidste spørgsmål?

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september kl. 15:27 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september kl. 15:35 af peter lind

Du har ikke vedlagt hele opgaven. Jeg gætter på at du har sluttemperaturen Tf. så får du af energibevarelsen at mtec( 47º-Tf) = misc(Tf-0) hvor c er vands varmefylde


Svar #3
06. september kl. 18:27 af dennis13434

Sluttemperatur på 22 grader C. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september kl. 23:01 af ringstedLC

\begin{align*} E_v &= E_{is}+m_{is}\,L+E_{smeltet} \\ m_v\,c_v\,\Delta T_v &= m_{is}\,c_{is}\, \Delta T_{is}+m_{is}\,L+m_{is}\,c_v\,\Delta T_{smeltet} \\ m_v\, &= \frac{m_{is}\cdot\bigl(c_{is}\, \Delta T_{is}+L+c_v\,\Delta T_{smeltet}\bigr)}{c_v\,\Delta T_v} \end{}

NB. Resultaterne skal have tre betydende cifre og der er ikke en "slutmasse", da massen af teen (og isen) er konstant.


Skriv et svar til: slutmasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.