Fysik

Fordampningstid

11. september kl. 19:09 af dennis13434 - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogen, der kan fortælle, hvorfor dette ikke er korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september kl. 19:33 af ringstedLC

\begin{align*} E=P\cdot t &= L_f\,m \\ t &= \frac{L_f\,m}{P} \end{}

NB.

\begin{align*} P &= \frac{E}{t} &&,\;E \;{\color{Red}\neq}\; 1380\,\textup{J} &&,\;P=1380\,\textup{W} \\ 1380\,\textup{W} &= \frac{E}{t}\end{}


Svar #2
12. september kl. 09:43 af dennis13434

Ikke desto mindre må svaret være 457 sekunder?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september kl. 11:03 af mathon

Ja.


Skriv et svar til: Fordampningstid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.