Matematik

Andengradspolynomium

17. september kl. 08:30 af laer5308 - Niveau: A-niveau

Hvordan bestemmer jeg, hvad årstallet er, når svineprisen er mindst?


Svar #1
17. september kl. 08:31 af laer5308

Model/graf


Svar #2
17. september kl. 08:34 af laer5308

Min lærer har også skrevet: Husk at man skal bruge intervalsolve, når man skal løse ligninger, hvor sinus indgår.

jeg ved ikke, hvornår jeg skal bruge dette ift. opgaven.


Svar #3
17. september kl. 08:35 af laer5308

Jeg har fundet ud af det. :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september kl. 09:21 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. september kl. 09:34 af mathon

\begin{array}{lllllll} &&p(t)=3.2\sin(0.15\cdot t+1.8)+10.4\\ \textup{har minimum}\\\textup{for}\\&&\sin(0.15\cdot t+1.8)=-1\quad 0<t<39\\\textup{dvs}\\&& 0.15t+1.8=\frac{3\pi}{2}\\\\&&t=19.4159 \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. september kl. 09:35 af mathon

Overskriften er misvisende.


Skriv et svar til: Andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.