Matematik

Vektorrum

24. september 2024 af yyyyyyyyyyyy - Niveau: Universitet/Videregående

Hejj,

jeg håber der er nogle der kan hjælpe mig med den vedhæftede opgave, da jeg synes det er lidt svært :((


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2024 af oppenede

b) Da nulrummet i a) er endimensionelt, har A rang 3. Dvs. (0,0,1) ligger i søjlerummet.


Svar #2
25. september 2024 af yyyyyyyyyyyy

Hvordan kan jeg vise det fremfor at argumentere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2024 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. september 2024 af peter lind

Den er omskrevet til trangulær form i opgaven.Der skal du blot finde en løsning der giver 0.

Den første række giver eks. x1+0*x2+0*x3 + ½*x4 = 0. Der får du at sætter x1 = 1 bliver y1 = -2. En mulig første koordinat bliver så  (1, 0, 0, -2)


Skriv et svar til: Vektorrum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.