Matematik

Fordoblingskonstant/halvering

26. september 2024 af hfstudentt - Niveau: B-niveau

Har fuldstændig glemt det her med fordoblings og halveringskonstatner. Hvordan aflæser jeg dem her i opgaven? Er det bare ved fordoblingskonstanten at finde det dobbelt af 3, som er 6, og så gå hen for at finde den tilsvarende x-værdi, når y=6, som så er 5. eller er jeg helt væk på den. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2024 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2024 af mathon

Konstanterne aflæses på den horisontale akse.

                \small\begin{array}{llllll} T_2=6\\\\ T_{\frac{1}2{}}=5 \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2024 af mathon

Korrektion:
                \small\begin{array}{llllll} T_2=6\\\\ T_{\frac{1}2{}}=4.25 \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2024 af AMelev

Se din formelsamling (81) side 16 og (88) side 17 inkl. figurer.


Skriv et svar til: Fordoblingskonstant/halvering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.