Matematik

ekstremumspunkt

03. oktober 2024 af abekatten47 - Niveau: A-niveau

hej guys 

jeg har denne opgave. 

nogle der kan hjælpe med hvordan man gør det

tak på forhånd - abekatten


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2024 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2024 af mathon

Du har:
                     \begin{array}{lllllll} \;\;8a+4b=2\\ 12a+4b=0 \end{}         når x = 2 er indsat i både f(x) og f '(x)


Svar #3
03. oktober 2024 af abekatten47

abekatten siger mange tak


Skriv et svar til: ekstremumspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.