Fysik

Gitterligningen

17. oktober 2024 af jepp7815 - Niveau: C-niveau

Hej. Kan man anvende nogle af disse svar til en sådan opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2024 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. oktober 2024 af mathon

Du smider for mange decimaler væk
under beregning af:
                                             \large \begin{array}{llllll} \frac{1\cdot 570\;\mathrm{nm}}{2500\;\mathrm{nm} }\qquad \text{og}\qquad\frac{2\cdot 570\;\mathrm{nm}}{2500\;\mathrm{nm} } \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2024 af mathon

\normal \begin{array}{llllll}\textbf{Opgave 5c)}\\& \textup{Her kan vi bruge:}\\&& x_1=\tan(\varphi_1)\cdot {2.15\;\mathrm{m}}\\\\&& x_2=\tan(\varphi_2)\cdot {2.15\;\mathrm{m}} \end{}


Svar #4
17. oktober 2024 af jepp7815

#3

\normal \begin{array}{llllll}\textbf{Opgave 5c)}\\& \textup{Her kan vi bruge:}\\&& x_1=\tan(\varphi_1)\cdot {2.15\;\mathrm{m}}\\\\&& x_2=\tan(\varphi_2)\cdot {2.15\;\mathrm{m}} \end{}

Hvad tænker du om dette?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. oktober 2024 af mathon

                      \normal\begin{array}{lllllll} \varphi_1=\sin^{-1}\left(\frac{1\cdot (570\;\mathrm{nm})}{2500\;\mathrm{nm}} \right )&=&13.17(94)\degree\\\\ \varphi_2=\sin^{-1}\left(\frac{2\cdot (570\;\mathrm{nm})}{2500\;\mathrm{nm}} \right )&=&27.12(93)\degree\\\\\\ x_1=\tan\left(13.1794\degree \right )\cdot {2.15\;\mathrm{m}}&=&50.35\;\mathrm{cm}\\\\ x_2=\tan\left(27.1293\degree \right )\cdot {2.15\;\mathrm{m}}&=&110.16\;\mathrm{cm} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. oktober 2024 af mathon

                      \begin{array}{lllllll} x_{1.00}\textup{ skal v\ae re }x_1\\\\ x_{2.00}\textup{ skal v\ae re }x_2 \end{}


Svar #7
17. oktober 2024 af jepp7815

Er det bedre at angive i centimeter frem for meter? 


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. oktober 2024 af mathon

I dette tilfælde 
                           JA.


Skriv et svar til: Gitterligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.