Matematik

Hej please hjælp

06. november 2024 af Simo935y - Niveau: 9. klasse
Hej jeg har virkelig brug for hjælp ok så
olivia har sparet 12500 kr. sammen. hun skal bruge 47 af dem på en ny computer
A) hvor meget koster computeren

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2024 af mathon

hun skal bruge 47 af dem på en ny computer (formentlig)  hun skal bruge 47% af dem på en ny computer...


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2024 af mathon

                 \begin{array}{lllllr} \textup{Opsparing:}&&&=&\textup{kr}&12.500\\\\ \textup{Computerk\o b:}&12500\cdot\frac{47}{100}&&=&\textup{kr}&5.875 \end{}


Skriv et svar til: Hej please hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.