Matematik

Integralregning

26. november 2024 af jepp7815 - Niveau: A-niveau

Hej derude. Kan dette være svaret til opgaven nedenunder: 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2024 af Amatøren

Hej Jeppe 

Ja, det ser umiddelbart korrekt ud:)

NB: Husk at sætte en parentes om integranden når den indeholder flere led


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2024 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2024 af ringstedLC

Når du alligevel har defineret funktionen:

\begin{align*}A_M &= \int_{-0.75}^{11}\!f(x)\,\mathrm{d}x=5.36... \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. november 2024 af mathon

\begin{array}{lllllll} \textup{Areal:}\\&&A=\int_{-0.75}^00.25\cdot\sqrt{9-16x^2}\; \mathrm{d}x+\int_0^{11}\left(-0.055x+0.75 \right )\mathrm{d}x \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. november 2024 af mathon

eller
         
 arealet er lig med summen af arealet af en kvartcirkel og arealet af et trapez.

.

                   \begin{array}{llllll} \textbf{Areal}&=&\underset{\textup{kvartcirkel}}{\underbrace{\frac{1}{4}\cdot \pi\cdot \left(\frac{3}{4} \right )^2}}+\underset{\textup{trapez}}{\underbrace{\frac{1}{2}\cdot11\cdot\left(\frac{3}{4}+\frac{29}{200} \right )}} \end{}


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.