Fysik

nyttevirkning

04. december 2024 af xenechun - Niveau: C-niveau

Hvad står C for i formlen til nyttevirkningen? Jeg forstår det ikke. 

Redigering: jeg fandt ud af det. Det er varmefylde. Jeg ved ikke hvordan man sletter et spørgsmål så. :i.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2024 af Moderatoren

Du kan ikke selv slette spørgsmål, men vi lader det bare stå, hvis en anden i fremtiden heller ikke ved det :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2024 af ringstedLC

\begin{align*}\textup{Varmekap.} &= \textup{Stofm\ae ngde}\cdot \textup{Specifik varmekap.} \\ C &= m\cdot c \\ \textup{Enheder}:\\ \bigl[C\bigr]&= \textup{kg}\cdot \tfrac{\textup{J}}{\textup{kg\;K}} =\tfrac{\textup{J}}{\textup{K}} \end{}


Skriv et svar til: nyttevirkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.