Matematik

hjælp til en opgave med to funktioner

05. december 2024 af SkolleNørd - Niveau: A-niveau

Hej

r der nogle, der vil hjælpe med opgave a?

Jeg forstår ikke, hvordan jeg skal redegøre for det udfra at arealet af hele buret er 48 og de forskelligee varibaler tilhører bredde, længde og højde.

På forhånd tak (Jeg forstår ikke hvordan den skal løses Moderator) udover, at det er en funktion med 2 varibale og de informationr, som man læser i opgaven)


Svar #1
05. december 2024 af SkolleNørd

dette er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2024 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2024 af mathon

\begin{array}{lllllll}\textbf{a)}\\&\textup{Areal af 5 flader:}\\&&A(x,y)= \underset{\textup{2 endesider}}{\underbrace{2\cdot h\cdot x}}+ \underset{\textup{top og bund}}{\underbrace{2\cdot x\cdot y}}+ \underset{\textup{forside}}{\underbrace{h\cdot y}}=48\\\\&\textup{h isoleres:}\\&&h(x,y)=\frac{48-2xy}{2x+y}\\\\\\& \textup{Voluminet:}\\&&V(x,y)=x\cdot y\cdot h\\\\&\textup{h substitueret}&V(x,y)=xy\cdot\left(\frac{48-2xy}{2x+y} \right ) \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2024 af AMelev

a)
Trådnettet i hønsegården består af 1 frontflade, 2 sideflader, top og bund.
Beregn arealet af de fem flader.
Bestem derudfra totalarealet A (udtrykt ved x, y og h)
Sæt A = 48 og isoler h i denne ligning 
Beregn så rumfanget v(x,y)

c)

Vedhæftet fil:Billede.jpg

Svar #5
05. december 2024 af SkolleNørd

#3

Kan du forklare, hvordan den skal løses i maple og evt. også froklare hvordan du køser den grin for trin for føler inke at jeg er med på den.

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. december 2024 af M2023


Skriv et svar til: hjælp til en opgave med to funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.