Matematik

Eksponentiel regression

19. december 2024 af chris98h - Niveau: C-niveau

halløj, en der kan hjælpe mig med at forstå hvad jeg skal gøre?
får y=3,35x-1,6 i geogebra


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2024 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. december 2024 af ringstedLC

Du skal vælge modellen "Vækst":

a) a og b fås af GG's model.

b) a = 1 + vækst (som i renteformlen).

c) Løs uligheden f(x) >30 og addér x med 2012.


Svar #3
19. december 2024 af chris98h

Mange tak. havde hellere ikke vækst i mit geogebra af en eller anden grund, opdaterede det så skete der noget.


Svar #4
19. december 2024 af chris98h

a) a= 1,05^x og bil til 3

hmm jeg får b) til y=3*1+0,105=3,105%


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. december 2024 af M2023

#4. Jeg får det samme i Geogebra (redigeret billede)

Vedhæftet fil:regression.png

Svar #6
19. december 2024 af chris98h

Fedt, tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #7
19. december 2024 af M2023

#5. a) a = 1,046 og b = 3,00.

b) Vækstrate = 4,6 %.

c) 30 = 3,00·1,046x ⇔ x = 51 måneder = 4 år og 3 måneder. Dette svarer til 2016.  


Skriv et svar til: Eksponentiel regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.