Matematik

Krydspriselasticitet

17. april 2025 af Bellis2012 - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg fik resultatet til 0,56, men i rettevejledningen stå der, at det skal give 0,61. Der står kun resultatet og ikke fremgangsmåden, så jeg er tvivl, om hvad jeg har gjort forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2025 af jl9

(1 - 2828000/2600000) / (1 - 1423/1245) = ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2025 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2025 af ringstedLC

\begin{align*} E_n=\frac{\textup{Rel.\,tilv\ae kst}_n}{\textup{Rel.\,tilv\ae kst}_p} &= \frac{(n-n_0)\, {n_0}^{-1}}{(p-p_0)\, {p_0}^{-1}} \\ E_n &= \frac{(n-n_0)\, p_0}{(p-p_0)\, n_0} \\ E_B &= \frac{(2828-2600)\cdot 10^3\cdot 1245}{(1423-1245)\cdot2600\cdot 10^3} \\ E_B &= \frac{288\cdot 1245}{178\cdot2600}=... \end{}


Skriv et svar til: Krydspriselasticitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.