Matematik

benzinpris

22. maj 2025 af shain - Niveau: 9. klasse
Har hjælp til 2 opgaver omhandler benzin økonomi

1) 497,95 kr/39,24 liter?

2) rabat i % 15,70/497,95*100=3,15%?

Svar #1
22. maj 2025 af shain

billede

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2025 af mathon

2)
         BEMÆRK
                               rabatten er givet på beløbet 513.65 kr


Svar #3
22. maj 2025 af shain

15,70 kr/513,65*100?

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2025 af 2plus2er7

ja


Svar #5
23. maj 2025 af shain

tak

Svar #6
23. maj 2025 af shain

hvad med 1)? 513,65 kr./39,24 L?

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. maj 2025 af mathon

Literpris:
                   \Large \begin{array}{lllll} \frac{513.65\;\mathrm{kr}}{39.24\;\mathrm{L}}=13.09\;\mathrm{\tfrac{kr}{L}} \end{}


Svar #8
23. maj 2025 af shain

Tak mathon

Svar #9
26. maj 2025 af shain

Rabat kr./ Liter 15,70 kr/39,24L?

Brugbart svar (0)

Svar #10
26. maj 2025 af ringstedLC

#9 Ja.

\begin{align*}\frac{15.70}{39.24}\,\frac{\textup{Kr.}}{\textup{L}} =...\,\frac{\textup{Kr.}}{\textup{L}} \end{}


Svar #11
26. maj 2025 af shain

tak

Skriv et svar til: benzinpris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.