Matematik

normalpris

04. juni 2025 af shain - Niveau: 9. klasse
Spørgsmål lyder
Hvor mange kr. sparer man på et parforlovelsesringe, hvor normalprisen er 990,- kr?
2*990= 1980 kr

8600-1980=

Normalprisen= rabat+besparelse

Vedhæftet fil: 20250604_143924.jpg

Svar #1
04. juni 2025 af shain

billede
Vedhæftet fil:20250604_143937.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2025 af SuneChr

Hvis normalprisen for 1 ring er 990 kr og for 2 ringe 2·990 kr får man 2 ringe for 1 rings pris.
Hvis normalprisen for 2 ringe er 990 kr får man 2 ringe for 1/2·990 kr 


Svar #3
04. juni 2025 af shain

ok, men hvor meget sparer de?

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2025 af SuneChr

Hvis normalprisen for 1 ring er 990 kr og for 2 ringe 2·990 kr får man 2 ringe for 1 rings pris.
  Besparelse: 2·990 kr - 990 kr = 990 kr
 
Hvis normalprisen for 2 ringe er 990 kr får man 2 ringe for 1/2·990 kr
  Besparelse:  990 kr - 1/2·990 kr = 495 kr 


Svar #5
04. juni 2025 af shain

8600 hvad dækker denne pris over?

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. juni 2025 af SuneChr

Normalpris for 2 ringe = 8600 kr
  Besparelse:  1/2·8600 kr


Svar #7
04. juni 2025 af shain

ok tak

Skriv et svar til: normalpris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.