Matematik

Halloween gyser

02. november 2025 af SuneChr - Niveau: A-niveau

.SP 021120251814.PNG

Vedhæftet fil: SP 021120251814.PNG

Svar #1
04. november 2025 af SuneChr

Nu, da Halloween er kommet lidt på afstand, ta'r vi den som light-udgave:

          ln n=0Σ∞ 1/n! =


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2025 af AngelOneOne

Den uendelige kædebrøk, konvergerer til Eulers tal (e), og ln(e) = 1, så løsningen er 1.

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Svar #3
08. november 2025 af SuneChr

LaTeX er ude af drift, så rigtigheden af # 2 markeres derfor med et rodtegn på rød baggrund 
og erstatter således et rødt flueben i en hvid boks.


Skriv et svar til: Halloween gyser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.