Matematik

parabol og parabel

11. november 2025 af Dårligtilmat12 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har brug for hjælp til opgave 4.

<div id="urban-overlay" style=" left: -10px; top: -10px; width: 0px; height: 0px; "> 

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2025 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2025 af ringstedLC

4. 

\begin{align*} p(x) &= a\,x^2\;,\;-1\leq x\leq1 \\ P &=\bigl(x_0\,,\, p(x_0)\bigr) \\ p'(x_0)=a_t &= \tan(v)=\tan(u) &&\textup{Formel (66)} \\ u &= ...^\circ \end{}

Vedhæftet fil:_0.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2025 af ringstedLC

-

Vedhæftet fil:_0.png

Skriv et svar til: parabol og parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.