Matematik

population vokser ekponentielt

24. marts 2015 af HamDerSnyder1 - Niveau: C-niveau

En bestemt population vokser ekponentielt med 24 % i timen.
a) Hvor mange procent vokser populationen i løbet af 3 timer?
b) Hvor mange procent vokser populationen pr. minut?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

a) Benyt

        1 + r3t = (1 + r1t)3

b) Benyt

        1 + r1t = (1 + r1min)60

Her er   r1t = 0,24


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2018 af almi186 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2018 af lækkertz (Slettet)

det fint


Skriv et svar til: population vokser ekponentielt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.