Matematik

opgave

30. maj 2015 af hrmogensen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg sidder lige med noget matematik. en der kan hjælpe med denne opgave? vedhæftet

Vedhæftet fil: mat1.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2015 af alexandersvanholm


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2015 af alexandersvanholm

a=\frac{dy}{dx}=e^0+2\cdot 3=1+6=7

Hermed er tangentens hældning bestemt.

Vi skal nu bestemme den ligning for tangenten til grafen for f i punktet P. Dette udføres ved at indsætte det i

y-y_{0}=a\cdot (x-x_{0})

y-3=7\cdot (x-0)\Leftrightarrow y=7x+3


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.