Matematik

procent

28. marts 2017 af sssk1998 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Nogle der kan hjælpe med opgave 2.

1. 600/100 * 20 = 600-160 = 480 kr. eller 600 * 0,8 = 480

Vedhæftet fil: rabat.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2017 af Justitia

Hvad er dit spørgsmål? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2017 af mathon

På udsalg kst to ens trøjer:
                                                       2\cdot \left ( 300 \; kr\right )\cdot 0{,}80

På udsalg kst to par strømper:
                                                       2\cdot normalpris\cdot 0{,}80=\left ( 80\;kr \right )

                                                       normalpris=\frac{\left ( 80\;kr \right )}{\left (2\cdot 0{,}80 \right )}

                                                     


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2017 af Justitia

#0 du har forstået det.

"600 * 0,8 = 480"

480 er det korrekte svar.


Svar #5
28. marts 2017 af sssk1998 (Slettet)

Forstår ikke helt opgave 2. Hvorfor dividere du? for at finde et par eller? føler mig dum.


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.