Matematik

Hjælp!

07. april 2011 af Oli97 (Slettet)

 Beregn rumfanget af en træ-klods med målene: 

12 * 4,5 * 30 cm

træets vægtfylde er 5,3 ( 1cm3 vejer 5,3 gram)

hvor meget vejer træ-klodsen?

Tak på forhånd. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2011 af mathon

           V = (12 cm)·(4,5 cm)·(30 cm) = 1620 cm3

           m = V·(5,3 g/cm3)


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.