Matematik

log - procent

09. april 2011 af boldspil (Slettet) - Niveau: A-niveau

I en rapport fra sundhedsstyrelsen fremgår det, at sammenhængen mellem husradonkoncentrationen og stueradonkoncentrationen i enfamiliehuse er givet ved udtrykket

log (H) = 0,227 + 0,922 * log (S)

hvor H er husradonkoncentrationen (målt i Bq/m3) og S er stueradonkoncentrationen (målt i Bq/m3)

a) Bestem husradonkoncentrationen som funktion af stueradonkoncentrationen og bestem, hvor mange procent husradonkoncentrationen stiger med, når stueradonkoncentrationen stiger med 20%


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Se dette link, https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=838816


Svar #2
09. april 2011 af boldspil (Slettet)

tak, er det begge svar i spørgsmålet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

H(S) = 10^0,227 * S^0,922


Svar #4
09. april 2011 af boldspil (Slettet)

hvor får du det fra???


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. april 2011 af Studieguruen (Slettet)

#4

Du skal benytte dine titalslogaritmeregnerelger.

10^x = log(y)

10^log(y) = y


Svar #6
09. april 2011 af boldspil (Slettet)

?

tak


Svar #7
09. april 2011 af boldspil (Slettet)

har fundet ud af det nu...

TAK


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. april 2011 af Studieguruen (Slettet)

 #7

Godt nok, ellers benyt linket som hjælp.


Skriv et svar til: log - procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.