Matematik

reducer

13. april 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: C-niveau

(a-b)(a+b)+b(a+b)-a^2

får det til

a^2+ab-ab-b^2+ab+b^2-a^2 = ab     - men det er forkert


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2011 af BabseBritta (Slettet)

(a-b) * (a+b) = a2-b2+ab - ab = a2-b2

+b*(a+b) = +ab + b2

-a2 

Samlet hedder den derfor a2-b2 + ab + b2 - a2

a b2 ryger væk, og tilbage er er ab


Svar #2
13. april 2011 af jrnh555 (Slettet)

okay, men hvis det rigitg tror jeg nok der er 1 fejl i mat b uden hjælpemidler på den her side...


Svar #3
13. april 2011 af jrnh555 (Slettet)

lol, okay bare mig der har trykket forkert.... :D


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.