Historie

Kendis Kultur

17. april 2011 af Monique1988 (Slettet)

Hej.

Jeg håber der er nogle der kan hjælpe mig, så jeg kan komme videre med min eksamens opgave.

Jeg har valgt og skrive om Kendis Kulturen. Jeg har så et punkt hvor jeg skal skrive om hvem der enlig var de første store kendisser. Jeg har valgt at gå ca. 50 år tilbage i tiden. Jeg vil gerne lave sådan en tidslinje.

Men er helt blankt hvordan jeg lige skal komme i gang. Ved ikke om den tidslinje skal gå fra 1960'erne og til i dag. Eller bare fortælle om de første store stjerner der var i 1960'erne.

Håber der er en der vil hjælpe mig videre.

Tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. april 2011 af Moderatoren

"Jeg har så et punkt hvor jeg skal skrive om hvem der enlig var de første store kendisser."

- Hvor henne? Og hvad er din definition af "store kendisser"?. Det er 2 ting jeg vil mene du skal have styr på, før du kan lave denne "opgave"..


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. april 2011 af T83 (Slettet)

Store internationale kendisser mellem 60'erne og 70'erne, fx:

Marilyn Monroe, Doris Day, Alfred Hitchcock, Martin Luther King, Malcolm X, Jimi Hendrix, Audrey Hepburn, Elvis Presley, Sean Connery, Beatles, ABBA, Janis Joplin, Pam Grier, Jackie Onassis and John F. Kennedy, Brigitte Bardot, Steve McQueen, Bob Dylan, Clint Eastwood, Tennesee Williams, Truman Capote, Neil Armstrong, The Rolling Stones, Sonny & Cher, Ernest Hemingway, Twiggy, The Muppet Show (Kermit, Miss Piggy), Yuri Gagarin, Muhammed Ali (Cassius Clay), Andy Warhol

Det bliver svært med en tidslinje, fordi de fleste kendisser er jo ikke helt pludselig dukket op. I de fleste tilfælde kom successen lidt efter lidt og det tog kendisserne nogle  år at etablere sig.


Skriv et svar til: Kendis Kultur

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.