Matematik

Forskrift...

19. april 2011 af LuckyLuc (Slettet) - Niveau: B-niveau

 En nyansat medarbejder aflønnes med 189 kr. i timen. I medarbejderens kontrakt står, at timelønnen
skal stige med 2% om året. Lad f(x) angive timelønnen i kr. efter x års ansættelse.
a) Bestem forskriften for funktionen f .

f(x)=189*(1+0.02)^1 eller f(x)=189*(1+0.02)^x??? Måske noget helt andet?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. april 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

f(x) = 189*(1,02)^x , hvor f(x) angiver timelønnen og x betegner årene efter ansættelsen.


Skriv et svar til: Forskrift...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.