Matematik

Reducering

27. april 2011 af Børgeandersen (Slettet)

Hvordan reducer du disse to udtryk?

1)

h^-1 * (2 * k)^2 * h^5 / 2k

2)

h^-1 * 2 * k^2 * h^5 / 2k


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

h^-1 * (2 * k)^2 * h^5 / 2k  = ((2k)*(2k)*h^5) / (h*2k) = 2k*h4

Forsøg nu med nummer 2.


Svar #2
27. april 2011 af Børgeandersen (Slettet)

jeg forstår ikke, hvordan jeg skal gøre det nu når den hedder k^2 i stedet for 2k


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)


k2 = k*k

k*k/k = k


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.