Tysk

Brug af kende ord?

01. maj 2011 af NiBø (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

skal man altid bruge kendeord, er nemlig i tvivl om nedenstående ord og sammenhæng. I må også gerne oversætte hele sætningerne.

Vaccine
Snart begyndte man i Danmark at producere vaccine til hele befolkningen.

Medicin
...redde dem ved hjælp af medicin.

Vaccination
...vundet med vaccination

og

Forsvundet
...var tuberkulose næsten forsvundet i Danmark


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2011 af Tyskfødt (Slettet)

vaccine til hele befolkningen      =  Bald begann man, Impfstoff  (den Impfstoff = når der er tale om et bestemt vaccinestof) für die ganze Bevölkerung zu produzieren.

...redde dem ved hjælp af medicin  = mit Hilfe der Medizin (= lægekunsten)   mit Hilfe von Medizin (= medicinpræparater)

vundet med vaccination = durch Impfung gewonnen

 var tuberkulose næsten forsvundet i Danmark  = Med eller uden artikel -uden at det gør en forskel   (die) Tuberkulose war in DK fast verschwunden.


Svar #2
01. maj 2011 af NiBø (Slettet)

 Tak for hjælpen


Svar #3
01. maj 2011 af NiBø (Slettet)

Hvorfor er det at du placerer:

zu produzieren

gewonnen

og fast verschwunden 

til sidst i sætningerne.


Skriv et svar til: Brug af kende ord?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.