Matematik

Differential kvotient

02. maj 2011 af Sps9999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Linjen y = 2x-8 skærer parablen y = x^2-7x+10 i to punkter , bestem skærings punktet mellem tangenterne til parablen i disse to punkter.

Ved at den skæringer i P ( 6, 4 ) og P ( 3,-2 )

men hvordan er det nu man udregner det , sætter man dem = med hindanden eller ? altså 2x-8=x^2-7x+10 ⇒ 9x-x^2+10 eller ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2011 af aanalt (Slettet)

 Er det med el. uden hjælpemidler ?


Svar #2
02. maj 2011 af Sps9999 (Slettet)

Uden ,, men har lavet den :-) ellers takker.


Skriv et svar til: Differential kvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.