Matematik

Eksamens forberedelse (færdighed)

02. maj 2011 af hare45 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Jeg har i løbet af dagen gennemført en del færdighedsprøver. Mange af prøverne går igennem som jeg ikke er 100 procent sikker på, så jeg tænkte på om i ville hjælpe. :D

opg 23: a(a+3b)-ab

Opg 39: Her skal jeg finde afstande af en a til c, som går diagonalt, retanglen er 12 m lang og 5 m bred.

Opg 44: Overflade areal af en terning som har sidelængen 5 cm.


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. maj 2011 af over9000 (Slettet)

Hvilke overvejelser gør du dig selv? Opgaverne er tilsyneladende ikke specielt svære, men du får jo ikke noget ud af at vi laver dem for dig... :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. maj 2011 af Euroman28

opgave 23 er nemt.

a*(a+3b) - ab = a^2 + 3ab - ab = a^2 - 2ab

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #3
02. maj 2011 af hare45 (Slettet)

Opg 39: Har jeg aldrig forstået denne slags opgaver.

 Opg 44: Kan jeg ikke formlen


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. maj 2011 af grønneecilie (Slettet)

Den med terningen, er det ikke den fra 2007 opg. 41?


Svar #5
02. maj 2011 af hare45 (Slettet)

Den her er fra dec 2010.


Brugbart svar (1)

Svar #6
02. maj 2011 af grønneecilie (Slettet)

- Den er i virkeligheden rimelig simpel. Du skal finde overfladen af hele terningen, så du starter med at finde ud af hvor stor overfladen er på en af siderne. Altså 5 * 5. Nu har du overfladen af en af siderne, men da en terning har seks sider skal du gange resultatet med 6. :-)))


Brugbart svar (1)

Svar #7
02. maj 2011 af grønneecilie (Slettet)

Okay, jeg ved ikke helt om det der så passer ^^


Svar #8
02. maj 2011 af hare45 (Slettet)

 Hmm.. :D


Brugbart svar (1)

Svar #9
02. maj 2011 af HTXnørden (Slettet)

I opgave 39 skal du bruge Pythagoras' læresætning, a2+b2=c2, hvis jeg altså har forstået opgaven rigtigt


Brugbart svar (1)

Svar #10
02. maj 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Hej :-)

Opgave 39 skal du vist benytte Pythagoras til at finde hypotenusen, hvor rektanglet deles i to trekanter.

opgave 49

arealet af en overflade er 5*5 = 25 cm2

Gang 25 med antallet af overflader ( sider ).


Skriv et svar til: Eksamens forberedelse (færdighed)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.