Matematik

find x?

04. maj 2011 af ackaturbo (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej

Jeg har problemer med, hvordan jeg skal løse denne her ligning:

3x^2=12

Nogle som vil hjælpe? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. maj 2011 af mathon

                  x2 = (±2)2


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. maj 2011 af Uzbek (Slettet)

 x2 = (±2)2


Svar #3
04. maj 2011 af ackaturbo (Slettet)

 øøh, hvordan kommer i frem til det? (har i nogle melleregninger?) :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. maj 2011 af mathon

               x = ±2


Svar #5
04. maj 2011 af ackaturbo (Slettet)

hmm, jeg forstår det stadig ikke, desværre... -.-


Brugbart svar (2)

Svar #6
04. maj 2011 af mathon

      3x2 = 3·|x|2 =12

                |x|2 = 4

                |x| = 2

                x = ±2

      


Svar #7
04. maj 2011 af ackaturbo (Slettet)

 nåååår, mange mange tak! :)


Brugbart svar (1)

Svar #8
06. maj 2011 af Uzbek (Slettet)

 så lidt


Skriv et svar til: find x?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.