Andre fag

Statik og styrkelære, opgave.

06. maj 2011 af Korn_2000 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa nogle der kan hjælpe mig med denne opgave? billede er vedhæftet.

Et stangsystem er givet, der består af to stænger, som er ophængt og belastet med en regningsmæssig kraft FEd = 16kN. Stængerne skal udføres af gevindrør, og materiale skal være kostruktionsstål S235

Bestem størrelsen af den reningsmæssige belastning i stang nr. 1 og 2.


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. maj 2011 af Ingenioeren (Slettet)

Upload billede :)


Svar #2
06. maj 2011 af Korn_2000 (Slettet)

Mystisk at det ikk blev uploaded

Vedhæftet fil:Stangsystem.jpg

Brugbart svar (3)

Svar #3
07. maj 2011 af Ingenioeren (Slettet)

Du ved at kræftene i stængerne er lige store pga at begge stænger er monteret 45 grader.

Summen af stangkræfterne = 16kN

S1=S2=S    =>   S*COS(45)+S*SIN(45) =16kN   =>  S = 16kN / (COS(45)+SIN(45)) =11,3 kN


Svar #4
07. maj 2011 af Korn_2000 (Slettet)

Nej hvor er jeg dum xD.... Havde helt glemt at man kunne beregne det sån -_-

Men 100000000 tak :D


Skriv et svar til: Statik og styrkelære, opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.