Matematik

Forslag til løsning?

06. maj 2011 af mogens91 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Er der nogen, der har et forslag til løsningen af nedenstående opg.?:)


5a - {-[(-3a + 2b) - 4b] + [-7a -(a - b)] - 3b}


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. maj 2011 af AskTheAfghan

5a - {-[(-3a + 2b) - 4b] + [-7a -(a - b)] - 3b}  =

5a - {-[-3a - 2b] + [b - 8a] - 3b}   =

5a - {3a + 2b + b - 8a - 3b}  =

5a - { - 5a }  =

10a


Svar #2
06. maj 2011 af mogens91 (Slettet)

Tak for svaret Afghan ghorbanam.


Skriv et svar til: Forslag til løsning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.