Samfundsfag

1. maj ...

07. maj 2011 af Spøgelset (Slettet)

heej

jeg skal fremlægge om efterløn i samfundsfag og skal komme ind på 1.maj. Men jeg forstår ikke, hvad Villy Søvndahl mener:

Villy Søvndahl beskylder regeringen og DF for at have skåret ned på ufaglærtes mulighed for efteruddannelse og i stedet sat gang i en industri af private jobfirmaer, “som tjener masser af skattekroner på at lave fjollede aktiveringskurser, hvor de ledige skal kaste med økser eller finde deres indre fugl”.

Er der nogle der kan fortælle det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2011 af SuneChr

Ufaglærte, og andre svagtstillede, betaler for, at statistikken, som viser arbejdsløshedstallene, skal komme til at se (kunstigt) pænere ud. Reelle arbejdsløse sættes i gang med fjollede og ligegyldige aktiveringskurser, som ikke én kan bruge til noget, men blot være til grin. De tæller således i statistikken, som om de var i reelt arbejde. Hvem vil ikke gå til valg på ved at sige, at beskæftigelsen er opadgående? Samtidig gives der uhyre summer til private virksomheder, som arrangerer "indre fugl" og øksekast. Penge, som i stedet burde have været brugt til at holde folk i ordentlig og fornuftig beskæftigelse.


Skriv et svar til: 1. maj ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.