Fysik

radioaktivt henfald N=N0*a^t

08. maj 2011 af nannalea (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg håber virkelig jeg kan få noget hjælp med dette ;)

N=N0*a^t

N er antallet af kerner.
t er tiden.
N0 er konstant(kaldes også b), er antallet af kerner ved tiden t=0.
 

hvad er a?????????????????


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj 2011 af mathon

        a er fremskrivningsfaktoren     0 < a = e-k < 1                 hvor k > 0 er henfaldskonstanten


Svar #2
08. maj 2011 af nannalea (Slettet)

TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


Skriv et svar til: radioaktivt henfald N=N0*a^t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.