Matematik

Polynomier

09. maj 2011 af la02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

forklaring af polynomiers grad og rødder?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. maj 2011 af Bootstrap (Slettet)

x2=0 til 2 rødder

x3=1 til 3 rødder

x4=0 til 4 rødder

x5=1 til 5 rødder.

osv. osv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2011 af Euroman28

du skal vide at rødderne er nulpunkterne for f(x).

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2011 af SuneChr

En, fundamental, sætning i algebraen siger, at ethvert n' te' gradspolynomium med reelle koefficienter har højst n reelle rødder og netop n rødder, når vi udvider tallegemet R til de komplekse tals legeme.


Skriv et svar til: Polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.