Matematik

Andengradspolynomier f(0)

11. maj 2011 af Sandhu (Slettet)

Hej allesammen,

Hvad er f(0) til F(x)=3/2x2 -4x-7/2

3/2 og 7/2 skal sættes på en brøkstreg..

Nogen der kan hjælpe???


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2011 af Anxyous (Slettet)

 Hvad sker der, når du sætter 0 ind på x's plads?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2011 af mathon

så der står
                        F(0) = (3/2)·02 - 4·0 - (7/2)


Svar #3
11. maj 2011 af Sandhu (Slettet)

Eller mere præcist:

(3/2)·x^2 - 4x - (7/2)=0

Hvad er x???


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2011 af Anxyous (Slettet)

 #3:

Skal du løse f(x) = 0 eller finde f(0)?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2011 af mathon


Skriv et svar til: Andengradspolynomier f(0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.