Matematik

E Betydning??

14. maj 2011 af Kigogse88 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hejsa

Jeg har lige fået dette resultat, og ville høre om der nogle der kunne hjælpe mig med at tolke det?

m=6,5e6

Kan ikke helt forstå betydningen af e?

Mvh Christian


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. maj 2011 af mathon

                          6,5e6 = 6,5·106             ( ti'er-eksponent )

    alle tal kan skrives på formen

                                                                t = a·10n          hvor 1 < a<10  og n er hel


   man behøver således kun at kende a og n
   og har i lommeregneren valgt
   at udtrykke det
                                                               aen


Svar #2
14. maj 2011 af Kigogse88 (Slettet)

 Tusind tak for det


Skriv et svar til: E Betydning??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.